(On yıl önce yazdığım bir yazım inşaallah bugün insanlara faydalı olur. 

Bilindiği gibi bu korana virüsü de bir grib virüsü. İnşallah benim yıllardır kullandığım ve çok etkili olan formülüm bu gribe karşıda etkili olacaktır. Şifa Allahtan. 

Rabbim bu hatalık sebebiyle ölenlere rahmet hatalar şifa kalanlara sabır versin.)


Uzun zaman oldu Bloklarıma bir şeyler yazmayalı. Hayatın debdebesi, Dünya telaşı, geçim derdi derken liste uzayıp gidiyor ve insan ideallerinden, düşüncelerinden, projelerinden uzaklaşıyor.
Bu zamana kadar bir çok şifa reçeteleri denedim. Bu reçetelerden denediğim ve bizzat faydasına şahit olduklarımı sizlerle paylaşacağım. Tabi şu nokta çok ama çok önemli; şifalı bitkileri ya da formülleri kullanırken şahsilik ilkesini unutmamak gerek.
 Her formül, herkeste aynı etkiyi göstermez. İnsanların hiç birisinin şartları birbirininkisine eşit değildir. Bu sebeple, kişilerde bulunan hastalık çeşitleri önemlidir. Tam bu noktada en önemli ve es geçilmeyecek konu; şifayı verenin Yüce Allah olduğu gerçeğidir. Öyle hastalıklar vardır ki, çaresi yok sanılır fakat; bir bardak yağmur suyu şifa oluverir. Ne kullanırsak kullanalım, hangi doktora gidersek gidelim bu hakikati asla unutmayalım. Şifa yalnız ve yalnız Allah'tandır.
Yüce Allah bazı hastalıkların çaresini bazı bitkilerde ve maddelere saklamış gizlemiştir. Bu şifa saklı hapı ya da bitkiyi kullanınca insan şifasına kavuşuverir. Bu kavuşmanın sebebi de Yaratıcının o ilaca ya da bitkiye o şifayı bahşetmiş olmasıdır.
Bir çok ufak tefek rahatsızlığın bire bir karşılığı olan şifa saklı ilaçlar ve otlar vardır. Bu otları ya da ilacı kullanınca o hastalık tamimiyle yok olur gider. Bende size bire bir etkili şifa reçetelerini yeri geldikçe sunacağım.
Kış aylarının geldiği şu günlerde, malum herkes grip olur. Bende bu nedenle, gribin kesin denenmiş ve birebir şifa saklı reçetesini sizlerle paylaşmak istiyorum.
KULLANILACAK MADDELER
1- Bir bütün limonun suyu sıkılır.
2- Bir diş sarımsak rendelenir ya da ince ince kıyılır
3- Yarım çay bardağı üzüm sirkesi hazırlanır
4- Maden suyu 
HAZIRLANIŞI
Bu üç terkip birbiriyle karıştırılarak seri bir şekilde içilir. İnsanda silkelenme ve mide bulantısı yapabilir. Kusmamak gerekir, bu durumda ağızdan derin nefes alınmalıdır.
Ardından bir şişe maden suyu içilmeli ki sirkenin midede oluşturacağı ekşimeyi alsın.
Tabi mide ülseri yada farklı mide rahatsızlığı olanlar bunu asla denemesinler.
Normal bir insan için bu reçete bire birdir. Ben şimdiye kadar tek sefer uyguladım ve gripten bir günde kurtuldum. Çok şiddetli seyreden griplerde bir iki uygulama da yapılabilir.
MİĞDE RAHATSIZLIĞI OLANLAR İÇİN
Midesi rahatsız olan bir kişi grip olmuş ise tavuk çorbası içmeye devam etmeli
tavuk çorbasını içine çok az sarımsak çok az sirke ve bolca nane ilave etmeli

gribin çaresi koranın çaresi kovid in çaresi koranaya bitkisel çözüm kovit covit covid 
@korona

#corona

#covid19

Ençok Okunanlar...

Takip edenler...

UYARI...

Bu sitedeki yazılar paylaşım amaçlı olup. Hiç bir şekilde her hangi bir hastalığın ya da hastanın tedavisi için kullanılmamalıdır. Hastalıkların tedavisin de takviye gıda ve alternatif tıp teknikleri mutlaka doktorunuzun tavsiyesi ve onayı doğrultusunda yapılmalıdır.